Luojang Mingzhen pravac stil lopta Co., Ltd

Proizvodi

Knowledge
Dom > Izložba > Sadržaj

Trenutni status kontrole kvaliteta karbid rodnog čelika u Kini i u inostranstvu

Source:Luojang Mingzhen pravac čelika loptu Co. Ltd. | Updated: Jul 11, 2016

U poređenju sa GCr15 hypereutectoid, koji nose čelik, kontrolu nad karbid uglavnom se odnosi na dve zone ferita za Srednji ugljen imajući čelika i infiltracija koji nose čelik. Tehnologija kontrole je lakše u odnosu na problem bez mrežica karbid hypereutectoid koji nose čelika, srednji ugljen imajući čelika i infiltracija koji nose čelik. Možda to može biti pogledu kao još jedan faktor da srednji ugljen imajući čelika i infiltracija koji nose čelik dostigne 30% - 50% u inostranstvu. Kako bi se poboljšati je homogenosti i smanjite veličinu karbid. S jedne strane, možemo da usvojimo tehnologiju niska temperatura pod kontrolom kotrljaju i hlađenje kontrolu da smanji i potisne retikularna karbid, pripremite se za kasnije spheroidizing optimizirano. S druge strane, za hypereutectoid koji nose čelik ga možemo poboljšati za Izolacijska optimizirano da postignu prefinjenost i homogenizacijom od na karbid. Ciklus indukcioni spheroidizing optimizirano tehnologija se koristi u spheroidizing optimizirano čelika toplo rolovani GCr15SIMn pravac. I ova aplikacija je shvatio da je karbid Pročišćavanje za par minuta, koja je skratiti put od pheroidizing optimizirano i poboljšanja rafiniranost i homogenizacijom od na karbid. Tako i za pravac celik, postoji ogroman razvoj prostor za Izolacijska optimizirano od na karbid, i treba nam dalja istraživanja u budućnosti.

Luojang Mingzhen koji nose čeličnih co., d.o.o. proizvodnja uležištenje koristi čelične lopta za više od 20 godina. Nam pravac čelična muda izvoz za Ameriku, Japan Koreja, Češke, u Španiji, Kanada, Rusija, Slovenija, i tako dalje. Mislimo da nam čelične lopta ode na celom svetu u zavisnosti od naše najbolje čelična muda i najbolju uslugu. Luojang Mingzhen pravi pravac Pokreni љtopke. Pridruži nam se u ekspert rodnog muda da zadovolji sebe.


Istraga

Ako imate bilo koji istragu oko navodne ili saradnju, slobodno Pišite nam na info@mzsteelball.com ili koristiti sledeći obrazac za istragu. Nam prodaje predstavnik će vas kontaktirati u roku od 24 sata. Hvala na interesovanju za naše proizvode.

Kontaktirajte nas
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luojangu, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošta:info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto-galerija | Novosti i događaja | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica