Luojang Mingzhen pravac stil lopta Co., Ltd

Proizvodi

Knowledge
Dom > Izložba > Sadržaj

Мере за решавање уобичајених недостатака челичних лопти празних (Ⅱ)

Source:Луоианг мингзхен лежајеви челичне кугле Цо, Лтд | Updated: Jul 28, 2017

Steel Balls Blanks.jpg


5. Мере за помицање и велику толеранцију: због неправилног подешавања калупа, можемо наставити да подешавамо калуп за елиминацију; за величину толеранције која је узрокована хабањем плесни, потребно је замијенити нови калуп. За замену старих калупа, можемо их поправити и поново користити. Штампа са жигом укључује плочу за сечење, плочу за резање ножа и умиваоницу, њихово поправљање и поновна употреба су следеће:

5.1 Поправљање и поновна употреба калупа за резање: квалитет калупа за резање одређује квалитет материјала и челичне куглице. Поправљање калупа за резање укључује брушење радног лица и отвора калупа за сечење. Количина млевења је 0,5 мм. Пошто се одлучује о дужини калупа за резање, носити 0.5мм треба додати теснило дебљине 0.5мм за допуну.  

5.2. Поправка и поновна употреба плоче за сечење: исто као и резани пљусак, квалитет ножне плоче за резање одређује квалитет материјала и челичних куглица. Поправљање и поновна употреба ножне плоче за резање укључује брушење радног лица и ивичног дела ножне плоче за резање.

5.3 Поправљање и поновна употреба мртвих зависи од поправке радног дела. Из података о тестирању сумирамо дебљину слоја дебљине дебљине 0.5мм.    

6. Мере за пукотине: Пошто је материјална пукотина проблем квалитета сировине, сировине са пукотинама не могу се користити за узнемирење празних челичних лопти. Узнемиравајуће пукотине је један од заједничких проблема с квалитетом када се пробијају челичне кугле. Тврдоћа материјала је превисока или је узнемирујући однос неприкладан и може узроковати узнемирујуће пукотине. Пукотина узрокована материјалом високе тврдоће, можемо извадити бар материјал да га ријешимо; као и за узнемирујуће пукотине изазване превеликом омјером узбуђења и превеликим материјалом, можемо правилно повећати пречник шипке или смањити дужину материјала за елиминацију.


Istraga

Ako imate bilo koji istragu oko navodne ili saradnju, slobodno Pišite nam na info@mzsteelball.com ili koristiti sledeći obrazac za istragu. Nam prodaje predstavnik će vas kontaktirati u roku od 24 sata. Hvala na interesovanju za naše proizvode.

Kontaktirajte nas
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luojangu, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošta:info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto-galerija | Novosti i događaja | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica