Luojang Mingzhen pravac stil lopta Co., Ltd

Proizvodi

Analize na potrebu za ozbiljnim kugla koja u Kini: Vetar napajanja generacija opreme koristi pravac

Čelika jaja su osnovne delove ležišta i proracun jezgra delove vetrogeneratora. Opseg uležištenje snagu vetra je sasvim u širokoj upotrebi, iz kursu koristi u Blejd Vejn, glavna osa i skretanje za velike brzine pravac koji se koristi u slučaju opremu i generator. Zbog surovoj sredini vetra napajanje opreme i nezgodno održavanja, uslov koji se odnosi na delove pravac je strože. Pravac koristi u energija vetra trebalo bi ne samo obezbediti dovoljno snage i opterećenje sposobnosti, ali ima i servis život koji nije manje od 20 godina.

Na poklon, lokalni vetra napajanja pravac je postepeno zakoracili u skali proizvodnje i srdaиnost proizvodnje. Međutim, to je samo ograničen u skretanje s pravca ležajeva i bacanje sistem uticaja koji imaju niže tehničke barijere u turbine, ali ne može da proizvede glavne ose i brzina increaser pravac koji zahtevaju viši tehnologiju izrade. Sada, masovne proizvodnje mogućnosti vetrogeneratora ispod 3 MW u Kini dostigli 45 000 skupova i domaće zamene je dostigla više od 80%. Ali glavna osa i brzina increaser pravac i dalje uglavnom oslanjaju se na uvoz.

Mnogim stranim zemljama primenite novi specijalni Termička obrada čelične SHX(40GrSiMo) u trzao, i bacanje sistem pravac. Kroz površinski indukcioni prigušenje Termička obrada, to može pa da kontroliše okorelog sloj dubine, površinske čvrstoće, meke bend širine i pukotine na površini (posebno u kontroli koren opremu). Za brzinu increaser koji nose i glavne ose koji nose, koristite carbonitriding da biste dobili stabilnije preostalih Austenite volumen razlomak (30% - 35%) i veliku količinu exiguous Karbid i carbonitride na površini od delova, kojima možete značajno poboljšati rokom trajanja od uticaja u uslovima kontaminiranih podmazivanje.

Kvalitetan materijal je najvažniji faktor u vetar napajanja generacija pravac. Praznine između vetra napaja pravac u domu i u inostranstvu su režija, materijal prvo, a zatim vetar napaja uležištenje dizajna, technic nivoa i technic opreme.

Luojang Mingzhen koji nose stil lopta Co., Ltd je novu modernu kompaniju ulaganje u opremu i napredne tehnike za poboljšanje kvaliteta, kao i da smanje proizvodnju troškove čelične kugle. Za kvalitetne sezone, mi smo usput da bih zadovoljio potrebu vrhunski uležištenje koristi čelične lopta i Dobrodošli da se pridruži nam se u ekspert rodnog jaja da bi zadovoljili sebe.


Istraga

Ako imate bilo koji istragu oko navodne ili saradnju, slobodno Pišite nam na info@mzsteelball.com ili koristiti sledeći obrazac za istragu. Nam prodaje predstavnik će vas kontaktirati u roku od 24 sata. Hvala na interesovanju za naše proizvode.

Kontaktirajte nas
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luojangu, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošta: info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto-galerija | Novosti i događaja | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica