Luojang Mingzhen pravac stil lopta Co., Ltd

Proizvodi

Smanjiti potrošnju energije proizvodnje od nerđajućeg čelika loptu.

Industrybegan proizvodnja INOX loptu u prošlom veku. I to se naglo razvila na unapređivanje tehnike proizvodnje. Međutim, zahvaljujući ekspanziju skale i količinu fabrika, nerđajući čelik lopta industrije began ući u period niskog profita. U međuvremenu, sa narasta do tehničkih zahteva trošak je počeo da se poveća kao. Međutim, kao u minrazdvajam mehanizacije, cena čelična muda ograničen u određenom opsegu. Stoga, smanjenje troškova postaje ključ za poteri profita. Kako bi se smanjili troškovi, a onda nastavi cena prednost i dugogodišnji razvoj, jerry i bezvredna postaje uobičajena i uobičajene u inoxa lopta proizvođača. Ali znamo da to nije dugoročno. I naučnih energije je ključ.

1. naučna odabir sirovina

Materijalni preopterećenosti je važno kada odaberemo sirovog materijala. Kao prvo, izaberite čeličnih dobavljači direktno i smanjiti na posredničku veze. Tako je to postalo moguće da biste smanjili materijalni trošak. Zatim izaberite isplative materijala proizvođačima da se smanji dodatne rasipanje resursa.

2. procesa proizvodnje

O za proizvodnju modlica, izaberite karbid umire i kalupi nakon PolicyAgent tretmana za unapređivanje lopta abrazije i zamora otpora. Na bal hladno naslova proces, izaberite naporno sečenih alatke da smanji globalno embrion tolerancije i zatim sačuvajte materijal, prolongira u kalupe život, smanjimo troškove proizvodnje.

3. kontrolu nad excipients

Treba mu nametljiva i brušenje tečnost da pomogne usitnjavanje tokom u deflashing, dovršenja i brušenje. redovne kvantitativne od one mogu da uštede na excipients košta i ukupnom smanjiti troškove proizvodnja čeličnih loptu.

U okruženju za današnji visoko konkurentnom tržištu, to će biti eliminisani na kraju da slepo niže cene, bez obzira na kvalitet. Ispravne i najbolji je taj pohranjivanje sebe za poboljšanje kvaliteta proizvoda, tehnike i niži troškovi proizvodnje u isto vreme.

Istraga

Ako imate bilo koji istragu oko navodne ili saradnju, slobodno Pišite nam na info@mzsteelball.com ili koristiti sledeći obrazac za istragu. Nam prodaje predstavnik će vas kontaktirati u roku od 24 sata. Hvala na interesovanju za naše proizvode.

Kontaktirajte nas
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luojangu, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošta:info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto-galerija | Novosti i događaja | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica