Luojang Mingzhen pravac stil lopta Co., Ltd

Proizvodi

Studiram na mehaničke karakteristike velike brzine kotrljaju pravac od Aero-motor

Sa razvojem nauke i tehnologije i Aero-motor performanse se povećava. Kotrljaju uležištenje Aero-motor rotora sistema u širokoj upotrebi kao potpora, mehaničke karakteristike na dinamičke karakteristike sistema rotora ima važne implikacije, pogotovo više izgovara se velikom brzinom. Stoga, da bi se zadovoljile potrebe novih generacija napredne funkcije aero-motor razvoja, istraživanja na Aero-motor velike brzine kugla koja je neophodna. Ovaj rad se fokusira na mehanička svojstva od velike brzine kotrljaju uležištenje Aero-motora, izvršena sledeći rad: (1) dinamiku i ogranicena element metoda je navikao, snima pravac mehanički model je uspostavljen, kotrljaju ležišta opterećenje distribucije proučavao, analizu različitih parametara strukture i opterećenje na kontakt ugao, distorzija, efekti od kontakta utrnulost i ograničenje brzine zakona. Poređenje rezultata izračunatog i eksperimentalno pokazuju da rezultati su u skladu sa eksperimentalnim rezultatima dva algoritama ogranicena element metoda ima prednosti u preciznosti i kvazi-dinamičkog metoda ima prednosti u pogledu efikasnosti. (2) na osnovu elastohydrodynamic podmazivanje teorija studija na minimalnu ulje film debljinu kotrljaju ležišta nafte i filmski ukocenost karakteristike, analizirati efekte različitih opterećenja parametre, na njihovu. Ulje film utrnulost i ukočen vrat se kombinuju i kompozitne ukočen vrat od uticaja izveden, pojam i obračun iz Roling koji nose ekvivalentne ukocenost metod je predložilo je. Nisam napredovao od je minijaturni motor sa keramičke kotrljaju ležišta se mere da njen ekvivalent ukočen vrat i damping. Studije pokazuju da to u određenim instalacijama, podmazivanje i učitaju stanje, kada je frekvencija odnos λ 1 sat, koji nose ekvivalentne ukočen vrat kao brzina povećava. (3) s obzirom na efekat kugla koja radijalno odobrenje i drugih faktora, formula za izračunavanje umor život kotrljajućih izmenjen. Studije pokazuju da je to uticaj zamor života kugla koja, bez uzimanja u obzir uticaj na visoke lopte izračunavanja rezultata. Skladu sa izmenjenom formulom, analizira strukturu i efekat parametri opterećenja na zamor život kotrljajućih, predložio metod i mera koji nose život umor. Ustanovljeni kotrljaju proklizavam model istraživanja loptu i klizna brzinu varijacija ugaonom brzina rotacije, predstavlja metode i mere za sprečavanje uležištenje kočenja.


Istraga

Ako imate bilo koji istragu oko navodne ili saradnju, slobodno Pišite nam na info@mzsteelball.com ili koristiti sledeći obrazac za istragu. Nam prodaje predstavnik će vas kontaktirati u roku od 24 sata. Hvala na interesovanju za naše proizvode.

Kontaktirajte nas
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luojangu, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošta:info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto-galerija | Novosti i događaja | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica